Fejlődő Múzeumvilág

Tiszafüred Kiss Pál Múzeum blog 1

2019-ben szeretnénk a nagy múltra visszatekintő Kiss Pál Múzeumot és a Nyúzó Gáspár Tájházat színesebbé varázsolni és növelni a látogatók számát. Az elmúlt negyedév azt mutatja, hogy sikeresen zajlanak az új múzeumpedagógiai programok, rendezvények és a látogatók is örömmel fogadják a színes programokat.
Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, amelyet nagyon köszönünk.

Az előrelépés

A dolgozók is felvették az új ritmust és teljes erőbedobással igyekeznek egy “új” feladatok, programok megvalósításának segítésében. Bízunk benne, hogy elérjük a céljainkat és minél jobban bekerülhetünk a köztudatba, megmutathatjuk hogy rengeteg gyönyörű gyűjteménnyel rendelkezünk és sok színes programot kínálunk.

Óriási fejlődés jelent a Kiss Pál Múzeum életében a saját, önálló, folyamatosan frissülő honlap elkészülte. Több időt fordítunk ezután az online marketingre is. Szeretnénk mindenkinek megmutatni a Kiss Pál Múzeumot illetve a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházat!
Izgatottan várjuk, hogy a jövőben a színes programjaink megmozgatják-e a helyi lakosokat, az iskolásokat és a turistákat.

Szabadság

A legtöbb ember imádja a nyarat, akik tehetik ekkor mennek szabadságra, kieresztik a fárasztó munkanapokon szerzett gőzt. Szeretnének egy kicsit kikapcsolódni, pihenni, programokon részt venni. Azon dolgozunk hogy ezeken az értékes napokon a hozzánk látogató turisták valóban értékes tapasztalatokat szerezhessenek. Szebbnél szebb, színesebbnél színesebb programokat igyekszünk szervezni számukra a Kiss Pál Múzeumban.

Szerencsére program bőven jut az idei évben a helyieknek, illetve az ide látogatók számára is. Rengeteg rendezvénnyel, fesztivállal bővelkedik Tiszafüred így mindenki kedvére válogathat a programokból. Természetesen elengedhetetlen a természet közelsége, kihagyhatatlanok a vízparti séták, a strandolás és a csónakázás lehetősége. A Tisza élővilága szinte egyedülálló, nagyon sok új dolgot lehet megismerni egy mozgalmas kirándulás során.

Kikapcsolódás Tiszafüreden

A mai mozgalmas világunkban elengedhetetlen, hogy egy kicsit kikapcsolódjon az ember, ismerkedjen települése, országa történetével, kultúrájával. Mi örömmel várjuk azokat a múzeumban, akik érdeklődők, vágynak a felfedezés élményére és kíváncsian tekintenek az egykor itt élt embereket bemutató kiállításainkra. Megtekintve az állandó és időszaki kiállításokat új élményekkel gazdagodhatnak, amelyeket a múzeumpedagógiai és családi programok csak még tovább fokozhatnak.

A múzeumok érted vannak. Olyasmit adhatnak neked, ami letűnt korokban csak királyoké és királynőké volt, lehetőséget arra, hogy minden idők legnagyobb mesterműveivel légy együtt. Ha tudod, hogyan hozd ki a legtöbbet a múzeumi látogatásból, akkor képes leszel kedvenc műveidből hazavinni valamit, ami életed állandó részévé válik. (David Finn)

Izgatottan várjuk az idei évi munkánk eredményét.